logo

psychologia
Czy ulubiony smak lodów coś mówi o człowieku?

Czy ulubiony smak lodów coś mówi o człowieku?
Podobno tak, ale raczej należy to traktować z przymrużeniem oka :) Jeśli ktoś lubi truskawkę jest podobno introwertykiem i ma niskie poczucie własnej wartości, łatwo wywołać u niego poczucie winy. Często się denerwuje i jest raczej pesymistą. Miłośnicy smaku waniliowego podobno są impulsywni, lubią ryzyko i nie znoszą nudy. Raczej są zamknięci w sobie, a grono ich sprawdzonych przyjaciół może jest niewielkie, ale pewne. Fani smaku czekoladowego chcą być w centrum uwagi, są pomysłowi i lubią się bawić. Lubią jednak dramatyzować i łatwo dają się manipulować. Choć są otwarci to jednak cenią swoją prywatność. Są z reguły romantyczni i nie maja cech liderów. Miłośnicy smaku bananowego są otwarci, czuli, hojni, pełni empatii i szczerzy. Świetni kandydaci/kandydatki na drugą połówkę. Miłośnicy lodów stracciatella lubią konkurować i są rządni sukcesu. Nie lubią przegrywać, ale są za to świetnym kompanami na imprezach, są hojni i pomysłowi. Badania przeprowadził Dr Alan Hirsch, neurolog i założyciel ośrodka Smell & Taste Treatment and Research Foundation. Badacz przygotował również optymalne zestawienia partnerów - wielbiciele wanilii powinni umawiać się z innymi wielbicielami tego smaku, miłośnicy smaku truskawkowego i czekoladowego z osobami lubiącymi lody striacciatella.
Popularne pytania
Jak się nazywa najwyższy szczyt Rosji?
Jakimi hasłami Niemcy tłumaczyli swoje klęski na froncie?
Które ze zwierząt jest największym śpiochem?
Jaki kolor oczu sprzyja alkoholizmowi?
Lajki i pozytywne komentarze sprawiają taką samą przyjemność jak co?
Co to za zwierzę?
Czy Europę zamieszkują antylopy?
Czy to prawda, że dzieci tuż po narodzinach mają niebieskie oczy?
Który męski organ maleje wraz z ewolucją człowieka?
Gdzie przebywał Lenin podczas rewolucji październikowej?
Kiedy pojawiła się pierwsza wzmianka o apokalipsie zombie?
Czy zabójca prezydenta Kennedy'ego przebywał przed zamachem w ZSRR?
Ile powinno się spać?
Czy każdy surowy grzyb, nawet borowik, jest trujący?