logo
zdrowie-medycyna

Które przyprawy mogą być w nadmiarze szkodliwe?

 
Które przyprawy mogą być w nadmiarze szkodliwe?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

Nie powinno się nadużywać: bazylii, soli, mięty, rozmarynu, octu, lukrecji, papryczek chilli, cynamonu z gatunku cassia
Fragment rozbudowanej odpowiedzi: 1. Bazylia - stosowana w większych ilościach np. w postaci olejku, z powodu estragolu sprzyja powstawaniu nowotworu wątroby. 2. Sól - najlepiej ...
Aby otrzymać dostęp do rozbudowanych odpowiedzi wystarczy kupić dowolną naszą książkę. Każdy zakup książki to pomoc. Dzięki Państwa hojności mogliśmy wesprzeć Fundację Śląskiego Hospicjum dla Dzieci Świetlikowo. Wszystkim klientom księgarni bardzo dziękujemy.
( księgarnia serwisu )
Dwa powiązane pytania, o których pewnie nie wiesz