logo

różnościCo sprawia, że chleb nie pleśnieje i dobrze się kroi?

Co sprawia, że chleb nie pleśnieje i dobrze się kroi?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

Zakwas chlebowy.
Fragment rozbudowanej odpowiedzi: Zakwas chlebowy (zaczyn) - niewielka ilość ciasta żytniego, pozostawiona z poprzedniego wypieku lub przygotowany zakwas z mąki żytniej, ...
Wystarczy kupić jedną z naszych ( książek ), aby czytać wszystko bez ograniczeń przez cały rok.
Popularne pytania
Którego z przywódców państw nie znosił Władysław Gomułka?
Które przyprawy są najzdrowsze?
Czy białko powinniśmy dostarczyć tuż po treningu?
Co to jest ortoreksja?
Jak jest po niemiecku “Pie*dol się!”?
Które owoce zmniejszają apetyt?
Jak wygląda tradycyjne niemieckie śniadanie?
Gdzie powstało słowo "wampir"?
Co oznacza w Chinach czerwony telefon bez możliwości wybrania numeru?
Dlaczego 40kg szympans jest zdecydowanie silniejszy od dorosłego człowieka?
Ile metrów wysokości ma najwyższy szczyt Malediwów?
Co korzystnie wpływa na naszą pamięć?
Na których obszarach Polski jest najwięcej zarażonych kleszczy?
Jak wyglądały oświadczyny w starożytnej Grecji?