logo

porady-trikiDlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Dlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

Smażenie prowadzi przede wszystkim do strat w zawartości kwasów omega3 (utleniają się), wprowadza natomiast do ryby węglowodany i tłuszcze wielonienasycone długołańcuchowe. Najlepiej wiec ryby piec, gotować, albo grillować.
Popularne pytania
Ile głowic atomowych miała Ukraina w 1991 roku?
Czy kawę powinno się pić do posiłku?
Jaki dar przekazali Masajowie rządowi USA tuż po ataku terrorystów na WTC w 2001 roku?
Jak polski ambasador w Moskwie zareagował na rosyjską notę z 17 września 1939 roku?
Jak szybko porusza się najszybszy żółw świata?
Kto sprawił, że Moskwa przestała być mongolską kolonią?
Jaka zwykła codzienna czynność jest wyjątkowo stresująca dla mężczyzn?
Jak wiele osób posiada trzeci sutek?
Dlaczego woda w temperaturze naszego ciała wydaje się gorąca?
Ile posiłków dziennie należy jeść, aby żyć zdrowo?
Czy lepiej spać w bieliźnie czy nago?
Jak długo trzeba biegać, aby strawić 2,5 hamburgera?
Która zabawka w Polsce uważana jest za najstarszą?
O czym należy pamiętać pijąc piwo w Czechach?