logo

zdrowie-medycynaDlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Dlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

Smażenie obniża zawartość kwasów omega3.
Fragment rozbudowanej odpowiedzi: Smażenie prowadzi przede wszystkim do strat w zawartości kwasów omega3 (utleniają się), wprowadza natomiast do ryby węglowodany i ...
Wystarczy kupić jedną z naszych ( książek ), aby czytać wszystko bez ograniczeń przez cały rok.
Popularne pytania
Jak wytresować kota?
Które pismo można czytać od lewej do prawej, od prawej do lewej, góra dół i dół góra?
Kto założył miasto Berlin: Słowianie czy Germanie?
Kiedy powstały lampki choinkowe?
Czy miód powinno się mieszać z wodą?
Jak szybko poradzić sobie z bolącymi stopami?
Czy odchudzanie ma negatywny wpływ na zdrowie?
Co w Polsce grozi za trzymanie urny z prochami w domu?
O ile lat skraca życie poczucie lęku?
Czy miś koala to miś?
Który mięsień ludzkiego ciała jest najbardziej zapracowany?
Ile min jest w stanie zrobić koń?
Co oznacza, kiedy wymioty mają lekko gorzki posmak?
Ile średnio lat żyli Polacy w latach 50-tych XX wieku?