logo
zdrowie-medycyna

Dlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Dlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

Smażenie obniża zawartość kwasów omega3.
Fragment rozbudowanej odpowiedzi: Smażenie prowadzi przede wszystkim do strat w zawartości kwasów omega3 (utleniają się), wprowadza natomiast do ryby węglowodany i tłuszcze ...
Aby otrzymać dostęp do rozbudowanych odpowiedzi wystarczy kupić dowolną naszą książkę. Każdy zakup książki to pomoc. Dzięki Państwa hojności mogliśmy wesprzeć Fundację Śląskiego Hospicjum dla Dzieci Świetlikowo. Wszystkim klientom księgarni bardzo dziękujemy.
( księgarnia serwisu )
Popularne pytania
W której religii koty mają miejsce szczególne?
Których polskich banknotów jest w obiegu najwięcej?
Jak jest po czesku słowo “burak”?
Co jest główną przyczyną gniewu?
Skąd wywodzi się gest pokazywania środkowego palca?
Jak dobrym czołgiem był sowiecki T-34 podczas II wojny światowej?
W którym kraju akceptuje się spanie w pracy?
Ilu członków PZPR odeszło z partii po puczu wojskowym Jaruzelskiego 1981 roku?
Czy skóra mieszkanek miast i wsi starzeje się inaczej?
Co się stało z przeznaczonymi do zniszczenia niemieckimi zapasami broni po I wojnie?
Gdzie znajduje się "dupa słonia"?
Jak w Facebooku ukryć listę znajomych?
Jak miała się pierwotnie nazywać gra Pac-Man: a) Fuck-Man, b) Puck-Man, c) Shhitt-Man, d) Fast-Man?
Ile razy w grze “Mafia” padło słowo “fuck”?