logo

porady-trikiDlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Dlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

Smażenie prowadzi przede wszystkim do strat w zawartości kwasów omega3 (utleniają się), wprowadza natomiast do ryby węglowodany i tłuszcze wielonienasycone długołańcuchowe. Najlepiej wiec ryby piec, gotować, albo grillować.
Popularne pytania
Jak za pomocą Googla obejrzeć kosmos?
Jaka kara groziła za zabicie pandy w Chinach przed rokiem 1997?
Czy nastolatkom zawdzięczamy postęp?
Według legendy św. Brygida zamieniała wodę w .....
W którym roku ciało Stalina zostało usunięte z mauzoleum Lenina?
Co zrobić, aby buty nie skrzypiały?
Co było powodem wyboru frywolnych kobiet na tron Rosji?
Czy z puszczania bąków można zarobić?
Czy przypadki samoistnego wyleczenia raka mają związek z siłą naszych myśli?
Na jakiej wysokości elektrownia wiatrowa jest najbardziej efektywna?
Czy zwierzęta mają sny?
Jaki procent ceny paliwa na polskich stacjach stanowią podatki?
Czy bez orgazmu związek nie ma szanse przetrwania?
Czy białko powinniśmy dostarczyć tuż po treningu?