logo
zdrowie-medycyna

Co należy jeść, aby zmniejszyć ryzyko zachorowania na raka jelita grubego?

 
Co należy jeść, aby zmniejszyć ryzyko zachorowania na raka jelita grubego?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

Błonnik, warzywa, owoce, ryby, kwasy Omega-3
Fragment rozbudowanej odpowiedzi: Weganie i wegetarianie wykazują o 22 procent niższe ryzyko zachorowania na raka jelita grubego, natomiast osoby, które dodatkowo jadły ryby ...
Aby otrzymać dostęp do rozbudowanych odpowiedzi wystarczy kupić dowolną naszą książkę. Każdy zakup książki to pomoc. Dzięki Państwa hojności mogliśmy wesprzeć Fundację Śląskiego Hospicjum dla Dzieci Świetlikowo. Wszystkim klientom księgarni bardzo dziękujemy.
( księgarnia serwisu )