logo
pytania

Czy jakość pieczywa można też ocenić po tym, jak się starzeje?

Czy jakość pieczywa można też ocenić po tym, jak się starzeje?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

Tak.
Fragment rozbudowanej odpowiedzi: Tak, dobry chleb żytni stopniowo twardnieje (po ok. tygodniu jest już bardzo twardy), chleb z mąki pszennej czerstwieje szybciej od żytniego, ...
Aby otrzymać dostęp do rozbudowanych odpowiedzi wystarczy kupić dowolną naszą książkę. Każdy zakup książki to pomoc. Dzięki Państwa hojności mogliśmy wesprzeć Fundację Śląskiego Hospicjum dla Dzieci Świetlikowo. Wszystkim klientom księgarni bardzo dziękujemy.
( księgarnia serwisu )
Dwa powiązane pytania, o których pewnie nie wiesz
Popularne pytania
Dlaczego tworzą się białe plamki na paznokciach?
Który samochód był najczęściej kradziony w Polsce w 2014 roku?
Które ziemie miały zostać przyłączone do Kongresówki po wygranej przez Rosję I wojnie?
Która przeglądarka internetowa jest najpopularniejsza w Polsce?
W którym państwie buduje się droższe autostrady - w Niemczech czy w Polsce?
Czy w warunkach domowych możemy obserwować coś co pozostało po Wielkim Wybuchu?
Który kraj na początku XIX wieku umożliwił Prusom przetrwanie?
Za jaką kwotę Amerykanie chcieli kupić Grenlandię?
Co zrobić w przypadku zatkania wodą uszu?
Ile dziennie zarabia Bill Gates?
Jak nazywa się fachowo katar?
Czy hodowany liściołaz żółty traci swoją jadowitość?
Które seriale były najczęściej piracone w 2015 roku?
Czego nie powinno się robić z prezerwatywą?